Campei on oma olemuselt värske, ergas ja maitseküllane punane vein. Oma isikupärase ja aromaatse maitse saavutab Campei tänu nn mineraalsetele nüanssidele, mida seostatakse kasvupinnase omadustega. Campei on vein, millel on pudelis pika küpsemise potentsiaal muutudes aegamööda vaid paremaks, jäädes ise õrnaks, värskeks ja delikaatseks. Veinile annavad oma iseloomu Groppello, Sangiovese, Barnera ja Rebo viinamarjade kooslus.
Toidud mille juurde antud vein on ideaalselt sobiv: sealiha, lammas, veiseliha, loomaliha, ulukiliha, pastaroad.
Bränd
Le Chiusure
Le Chiusure veinimaja asub kiviviske kaugusel maalilisest Garda järvest, mille päikesest paitatud nõlvadel on sealne pererahvas valmistanud suupäraseid veine ja hõrkjast oliiviõli juba enam kui kolm kümnendit. Veinimaja asub keskaegse kaluriküla maalilises südames, mida ümbritsevad mineraalide rikkad Valténesi nõlvad. Mäeseljakutele on istutatud neljale hektarile viinapuid ja kahele õlipuid, millest toodetakse iga aasta vaid alla 25 000 pudeli veini ning alla 1000 pudeli oliiviõli. Lähtudes pedantlikust kvaliteedist ja eksklusiivsusest, hoiab pererahvas au sees traditsioonilist lähenemist önoloogiale ja oliiviõli valmistamisele, olles otsustanud jätta valemist välja keemilised väetised ja herbitsiidid. Le Chiusure veinid on sommeljeede ja veiniarmastajate seas hinnatud kõrgelt üle ilma tänu täidlastele maitsetele ja maalähedusele valmistamisprotsessil. Le Chiusure veinimaja toodab täna nelja erinevat veini – kahte roosat, kahte punast, milledest veinimaja ood Malborgetto`t toodetakse vaid üle 4000 pudeli aastas, ning elegantest roosat Roseti`t vaid valitud aastatel.