Avaleht Ā» Pood Ā» Kinkekarp: Le Chiusure Valtenesi Campei punane vein 2016, Russo Frantoia oliiviƵli BIOšŸƒ 750ml, Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml
Soodus!

Kinkekarp: Le Chiusure Valtenesi Campei punane vein 2016, Russo Frantoia oliiviƵli BIOšŸƒ 750ml, Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml

78.20

Kinkekarp sisaldab:
Le Chiusure Valtenesi Campei punane vein 2016 0,75
Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml
Russo Linea Frantoio BIOšŸƒ
Luuletusega kaart
Kinkekarp kaunistusega ja paelaga

Le Chiusure Valtenesi Campei 2016
Campei on oma olemuselt vƤrske, ergas ja maitsekĆ¼llane punane vein. Oma isikupƤrase ja aromaatse maitse saavutab Campei tƤnu nn mineraalsetele nĆ¼anssidele, mida seostatakse kasvupinnase omadustega. Campei on vein, millel on pudelis pika kĆ¼psemise potentsiaal muutudes aegamƶƶda vaid paremaks, jƤƤdes ise Ƶrnaks, vƤrskeks ja delikaatseks. Veinile annavad oma iseloomu Groppello, Sangiovese, Barnera ja Rebo viinamarjade kooslus.
Toidud mille juurde antud vein on ideaalselt sobiv: sealiha, lammas, veiseliha, loomaliha, ulukiliha, pastaroad.

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja mƤrkimisvƤƤrselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja vƤrvuselt tume, mis teeb temast vƤga lummava ja meeldejƤƤva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanƤolise intensiivse maitsenĆ¼ansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mƤngeldes erinevate aromaatsete Ć¼rtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate kƶƶgiviljade juures. SuurepƤrane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

Russo Linea Frantoio BIOšŸƒ
Smaragdroheline helekuldkollaste varjunditega vƤrvus. LƵhnas on tunda kerget roheliste puuviljade aroomi, artiÅ”okkide, tomatite, Ƥsja lƵigatud rohu ja mandlite lƵhna.Maitselt kerge ja delikaatne, kergelt mƵrkjas ning vĆ¼rtsikas.
TƤnu suurele antioksĆ¼dantide, polĆ¼fenoolide ja E-vitamiini sisaldusele on see Ƶli igati tervitav kui eelistatekerget dieeti, tervislikku toitu ja rikkalikke tervisele kasulikke mƵjusid.
See Ƶli sobib eriti hƤsti kƵigi tĆ¼Ć¼piliste Vahemere kƶƶkidega.

Le Chiusure Valtenesi Campei 2016
Campei on oma olemuselt vƤrske, ergas ja maitsekĆ¼llane punane vein. Oma isikupƤrase ja aromaatse maitse saavutab Campei tƤnu nn mineraalsetele nĆ¼anssidele, mida seostatakse kasvupinnase omadustega. Campei on vein, millel on pudelis pika kĆ¼psemise potentsiaal muutudes aegamƶƶda vaid paremaks, jƤƤdes ise Ƶrnaks, vƤrskeks ja delikaatseks. Veinile annavad oma iseloomu Groppello, Sangiovese, Barnera ja Rebo viinamarjade kooslus.
Toidud mille juurde antud vein on ideaalselt sobiv: sealiha, lammas, veiseliha, loomaliha, ulukiliha, pastaroad.

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja mƤrkimisvƤƤrselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja vƤrvuselt tume, mis teeb temast vƤga lummava ja meeldejƤƤva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanƤolise intensiivse maitsenĆ¼ansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mƤngeldes erinevate aromaatsete Ć¼rtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate kƶƶgiviljade juures. SuurepƤrane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

Russo Linea Frantoio BIOšŸƒ
Smaragdroheline helekuldkollaste varjunditega vƤrvus. LƵhnas on tunda kerget roheliste puuviljade aroomi, artiÅ”okkide, tomatite, Ƥsja lƵigatud rohu ja mandlite lƵhna.Maitselt kerge ja delikaatne, kergelt mƵrkjas ning vĆ¼rtsikas.
TƤnu suurele antioksĆ¼dantide, polĆ¼fenoolide ja E-vitamiini sisaldusele on see Ƶli igati tervitav kui eelistatekerget dieeti, tervislikku toitu ja rikkalikke tervisele kasulikke mƵjusid.
See Ƶli sobib eriti hƤsti kƵigi tĆ¼Ć¼piliste Vahemere kƶƶkidega.

BrƤnd

Le Chiusure

Le Chiusure veinimaja asub kiviviske kaugusel maalilisest Garda jƤrvest, mille pƤikesest paitatud nƵlvadel on sealne pererahvas valmistanud suupƤraseid veine ja hƵrkjast oliiviƵli juba enam kui kolm kĆ¼mnendit. Veinimaja asub keskaegse kalurikĆ¼la maalilises sĆ¼dames, mida Ć¼mbritsevad mineraalide rikkad ValtĆ©nesi nƵlvad.Ā MƤeseljakutele on istutatud neljale hektarile viinapuid ja kahele Ƶlipuid, millest toodetakse iga aasta vaid alla 25 000 pudeli veini ning alla 1000 pudeli oliiviƵli.Ā LƤhtudes pedantlikust kvaliteedist ja eksklusiivsusest, hoiab pererahvas au sees traditsioonilist lƤhenemist ƶnoloogiale ja oliiviƵli valmistamisele, olles otsustanud jƤtta valemist vƤlja keemilised vƤetised ja herbitsiidid.Ā Le Chiusure veinid on sommeljeede ja veiniarmastajate seas hinnatud kƵrgelt Ć¼le ilma tƤnu tƤidlastele maitsetele ja maalƤhedusele valmistamisprotsessil. Le Chiusure veinimaja toodab tƤna nelja erinevat veini ā€“ kahte roosat, kahte punast, milledest veinimaja ood Malborgetto`t toodetakse vaid Ć¼le 4000 pudeli aastas, ning elegantest roosat Roseti`t vaid valitud aastatel.

Mengazzoli

Nagu lugematute ettevƵtetega, sai Mengazzoli lugu alguse Ć¼hest pealtnƤha lihtsast ideest ja unelmast. TƤnaseks pea pool sajandit vana ja lugematute auhindade pƤrjatud pereettevƵte sai tƵuke Giorgio Mengazzoli unistusest ā€“rikastada maailma maitsete varasalve Mantua piirkonna meeliĆ¼lendavate toodetega.

Kui ettevƵtte algusaastatel keskendus signore Mengazzoli enamjaolt meresoola, Ƶunasiidri ƤƤdika ja veinide tootmisele ning tarnimisele, siis noorema pƵlve tulekuga firmasse tƵusis viimane taevastesse sfƤƤridesse. Laiendades tootmist palsami- ja teiste maitsekĆ¼llaste ƤƤdikateni, sillutas see tee Mengazzoli perefirma jaoks, tƵustes tƵeliseks tƤheks gurmaanide seas. Nende tooteid hinnatakse mƤekƵrguselt juba aastakĆ¼mneid, nii Michelini tƤrniga pƤrjatud restoranides kui ka tipp- ja kodukokkade seas.

Mengazzoli tooted sobivad oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanƤolise intensiivse maitsenĆ¼ansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mƤngeldes erinevate aromaatsete Ć¼rtide ja liharoogade, maitsvateĀ  ja mahlakate kƶƶgiviljade juures. SuurepƤrased kaaslased salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobivad rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ning puljongeid.

Russo

HƤvingust ja tulest sĆ¼ndinud Ć¼hed maailma viljakamad oliiviƵli istandused Etna kĆ¼lje all andsid tƵuke Ć¼le poole sajandi tagasi Giuseppe Rossole realiseerida oma elukestev unistus ā€“ rikastada oma linna tƤnaseks Monte Etna DOP ja IGP Siciliy kvaliteedimƤrkidega pƤrjatud oliiviƵliga.

Olles pƵldude vahelĀ talupidamises Ć¼les kasvanud, otsustas ta 1950. aastal rajada vƤikese oliiviƵli tehaseĀ Belpassa vƤikelinna ajaloolisesse keskusese. Sellega tƤitis ta oma unistuse, muutesĀ oma viljaka maa viljad, Nocellara oliivid, tƤnaseks maailmas tuntust kogunudĀ kvaliteetseks oliiviƵliks.

LƵhnalt vibrantne ja aromaatne ja olemuselt kristallselge Rosso oliiviƵli sobib oivaliselt kƶƶgiviljade, salatite, kalatoitude ja lihaga.

Shopping Cart
Scroll to Top