Avaleht » Pood » Kinkekarp: Le Chiusure Valtenesi Campei punane vein 2016, Russo Frantoia oliiviĂ”li BIO🍃 750ml, Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml
Soodus!

Kinkekarp: Le Chiusure Valtenesi Campei punane vein 2016, Russo Frantoia oliiviĂ”li BIO🍃 750ml, Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml

78.20

Kinkekarp sisaldab:
Le Chiusure Valtenesi Campei punane vein 2016 0,75
Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml
Russo Linea Frantoio BIO🍃
Luuletusega kaart
Kinkekarp kaunistusega ja paelaga

Le Chiusure Valtenesi Campei 2016
Campei on oma olemuselt vĂ€rske, ergas ja maitsekĂŒllane punane vein. Oma isikupĂ€rase ja aromaatse maitse saavutab Campei tĂ€nu nn mineraalsetele nĂŒanssidele, mida seostatakse kasvupinnase omadustega. Campei on vein, millel on pudelis pika kĂŒpsemise potentsiaal muutudes aegamööda vaid paremaks, jÀÀdes ise Ă”rnaks, vĂ€rskeks ja delikaatseks. Veinile annavad oma iseloomu Groppello, Sangiovese, Barnera ja Rebo viinamarjade kooslus.
Toidud mille juurde antud vein on ideaalselt sobiv: sealiha, lammas, veiseliha, loomaliha, ulukiliha, pastaroad.

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja mÀrkimisvÀÀrselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja vÀrvuselt tume, mis teeb temast vÀga lummava ja meeldejÀÀva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanĂ€olise intensiivse maitsenĂŒansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mĂ€ngeldes erinevate aromaatsete ĂŒrtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate köögiviljade juures. SuurepĂ€rane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

Russo Linea Frantoio BIO🍃
Smaragdroheline helekuldkollaste varjunditega vĂ€rvus. LĂ”hnas on tunda kerget roheliste puuviljade aroomi, artiĆĄokkide, tomatite, Ă€sja lĂ”igatud rohu ja mandlite lĂ”hna.Maitselt kerge ja delikaatne, kergelt mĂ”rkjas ning vĂŒrtsikas.
TĂ€nu suurele antioksĂŒdantide, polĂŒfenoolide ja E-vitamiini sisaldusele on see Ă”li igati tervitav kui eelistatekerget dieeti, tervislikku toitu ja rikkalikke tervisele kasulikke mĂ”jusid.
See Ă”li sobib eriti hĂ€sti kĂ”igi tĂŒĂŒpiliste Vahemere köökidega.

Le Chiusure Valtenesi Campei 2016
Campei on oma olemuselt vĂ€rske, ergas ja maitsekĂŒllane punane vein. Oma isikupĂ€rase ja aromaatse maitse saavutab Campei tĂ€nu nn mineraalsetele nĂŒanssidele, mida seostatakse kasvupinnase omadustega. Campei on vein, millel on pudelis pika kĂŒpsemise potentsiaal muutudes aegamööda vaid paremaks, jÀÀdes ise Ă”rnaks, vĂ€rskeks ja delikaatseks. Veinile annavad oma iseloomu Groppello, Sangiovese, Barnera ja Rebo viinamarjade kooslus.
Toidud mille juurde antud vein on ideaalselt sobiv: sealiha, lammas, veiseliha, loomaliha, ulukiliha, pastaroad.

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja mÀrkimisvÀÀrselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja vÀrvuselt tume, mis teeb temast vÀga lummava ja meeldejÀÀva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanĂ€olise intensiivse maitsenĂŒansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mĂ€ngeldes erinevate aromaatsete ĂŒrtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate köögiviljade juures. SuurepĂ€rane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

Russo Linea Frantoio BIO🍃
Smaragdroheline helekuldkollaste varjunditega vĂ€rvus. LĂ”hnas on tunda kerget roheliste puuviljade aroomi, artiĆĄokkide, tomatite, Ă€sja lĂ”igatud rohu ja mandlite lĂ”hna.Maitselt kerge ja delikaatne, kergelt mĂ”rkjas ning vĂŒrtsikas.
TĂ€nu suurele antioksĂŒdantide, polĂŒfenoolide ja E-vitamiini sisaldusele on see Ă”li igati tervitav kui eelistatekerget dieeti, tervislikku toitu ja rikkalikke tervisele kasulikke mĂ”jusid.
See Ă”li sobib eriti hĂ€sti kĂ”igi tĂŒĂŒpiliste Vahemere köökidega.

BrÀnd

Le Chiusure

Le Chiusure veinimaja asub kiviviske kaugusel maalilisest Garda jĂ€rvest, mille pĂ€ikesest paitatud nĂ”lvadel on sealne pererahvas valmistanud suupĂ€raseid veine ja hĂ”rkjast oliiviĂ”li juba enam kui kolm kĂŒmnendit. Veinimaja asub keskaegse kalurikĂŒla maalilises sĂŒdames, mida ĂŒmbritsevad mineraalide rikkad ValtĂ©nesi nĂ”lvad. MĂ€eseljakutele on istutatud neljale hektarile viinapuid ja kahele Ă”lipuid, millest toodetakse iga aasta vaid alla 25 000 pudeli veini ning alla 1000 pudeli oliiviĂ”li. LĂ€htudes pedantlikust kvaliteedist ja eksklusiivsusest, hoiab pererahvas au sees traditsioonilist lĂ€henemist önoloogiale ja oliiviĂ”li valmistamisele, olles otsustanud jĂ€tta valemist vĂ€lja keemilised vĂ€etised ja herbitsiidid. Le Chiusure veinid on sommeljeede ja veiniarmastajate seas hinnatud kĂ”rgelt ĂŒle ilma tĂ€nu tĂ€idlastele maitsetele ja maalĂ€hedusele valmistamisprotsessil. Le Chiusure veinimaja toodab tĂ€na nelja erinevat veini – kahte roosat, kahte punast, milledest veinimaja ood Malborgetto`t toodetakse vaid ĂŒle 4000 pudeli aastas, ning elegantest roosat Roseti`t vaid valitud aastatel.

Mengazzoli

Nagu lugematute ettevĂ”tetega, sai Mengazzoli lugu alguse ĂŒhest pealtnĂ€ha lihtsast ideest ja unelmast. TĂ€naseks pea pool sajandit vana ja lugematute auhindade pĂ€rjatud pereettevĂ”te sai tĂ”uke Giorgio Mengazzoli unistusest –rikastada maailma maitsete varasalve Mantua piirkonna meeliĂŒlendavate toodetega.

Kui ettevĂ”tte algusaastatel keskendus signore Mengazzoli enamjaolt meresoola, Ă”unasiidri ÀÀdika ja veinide tootmisele ning tarnimisele, siis noorema pĂ”lve tulekuga firmasse tĂ”usis viimane taevastesse sfÀÀridesse. Laiendades tootmist palsami- ja teiste maitsekĂŒllaste ÀÀdikateni, sillutas see tee Mengazzoli perefirma jaoks, tĂ”ustes tĂ”eliseks tĂ€heks gurmaanide seas. Nende tooteid hinnatakse mĂ€ekĂ”rguselt juba aastakĂŒmneid, nii Michelini tĂ€rniga pĂ€rjatud restoranides kui ka tipp- ja kodukokkade seas.

Mengazzoli tooted sobivad oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanĂ€olise intensiivse maitsenĂŒansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mĂ€ngeldes erinevate aromaatsete ĂŒrtide ja liharoogade, maitsvate  ja mahlakate köögiviljade juures. SuurepĂ€rased kaaslased salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobivad rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ning puljongeid.

Russo

HĂ€vingust ja tulest sĂŒndinud ĂŒhed maailma viljakamad oliiviĂ”li istandused Etna kĂŒlje all andsid tĂ”uke ĂŒle poole sajandi tagasi Giuseppe Rossole realiseerida oma elukestev unistus – rikastada oma linna tĂ€naseks Monte Etna DOP ja IGP Siciliy kvaliteedimĂ€rkidega pĂ€rjatud oliiviĂ”liga.

Olles pĂ”ldude vahel talupidamises ĂŒles kasvanud, otsustas ta 1950. aastal rajada vĂ€ikese oliiviĂ”li tehase Belpassa vĂ€ikelinna ajaloolisesse keskusese. Sellega tĂ€itis ta oma unistuse, muutes oma viljaka maa viljad, Nocellara oliivid, tĂ€naseks maailmas tuntust kogunud kvaliteetseks oliiviĂ”liks.

LÔhnalt vibrantne ja aromaatne ja olemuselt kristallselge Rosso oliiviÔli sobib oivaliselt köögiviljade, salatite, kalatoitude ja lihaga.

Shopping Cart
Scroll to Top