Sisaldab:
kinkekaart väärtuses 50eur;
luuletusega kaarti;
kinkekarp paelaga.
Kinkekarp: Gurmeetoodete kinkekaart kinkekarbis
€60.00
Kinkekaart väärtuses 50eur.
Kinkeaart on pakitud kenasse kinkekarpi. Sisaldab ka kaardikest luuletusega.
Bränd
il Pesto di Pra
Bruzzone & Ferrari imemaitsvad ja traditsioonilised tooted on olnud kahe sajandi pikkuse töö ja retseptide täiustamise vili. Just nii pikalt on üks perekond end pühendanud basiiliku kasvatamisele ja sellest tulenevate toodete ja teaduse täiustamisele.
Bruzzone & Ferrari pestod teeb eriliseks basiilikusort il Pesto di Pra, mida hinnatakse Itaalia pestode mekas, Liguurias, enim. Gurmaanide seas üle ilma hinnatud traditsioonilised toorpestod nagu Pesto Genovese, Pesto senza aglio ehk küüslauguvaba pesto ja Salsa di noci ehk pähklikaste sobivad oivaliselt saatma maalähedaseid pastasid, salateid ja liharoogasid. 20. sajandi alguses keskendus ettevõte basiiliku kasvuhoones kasvatamisele, tõustes kiiresti üheks suurimaks tootjaks Prati piirkonnas. Pra basiilikule annavad unikaalse organoleptilise iseloomu ja maitseomadused teda ümbritsevad mikroklimaatilised tingimused ja erialased teadmised. il Pesto di Pra sündis 2003. aastal, kui antud basiilikust valmistati traditsioonilise retsepti järgi esimest korda Pesto Genoveset. Bruzzone & Ferrari kohustuseks täna nende silmis on edastada omi väärtuseid ja teadmisi tulevastele põlvedele, keskendudes innovatiivsusele jäädes truuks iseendale, austades nende traditsiooni ja juuri.”
Pra piirkond, mida kutsutakse Itaalia keeles Prati’ks, on olnud alati tuntud oma põlluharijate, kalastajate, põlluterrasside ja niitude poolest. 1970-datel leidsid aset industrialisatsioon ja konteinersadama ehitamine,mis aitasid kaasa Pra piirkonna rannakalurite identiteedi hääbumisele samal ajal kui põlluharimise kultuur jätkas oma tugevat esiletõusu.
Pra basiilikust on saanud kohaliku põllumajanduse särav täht ja tänu ta organoleptilisele iseloomule on ta ka teadatuntud gurmaanide seas üle maailma.
Le Chiusure
Mengazzoli
Nagu lugematute ettevõtetega, sai Mengazzoli lugu alguse ühest pealtnäha lihtsast ideest ja unelmast. Tänaseks pea pool sajandit vana ja lugematute auhindade pärjatud pereettevõte sai tõuke Giorgio Mengazzoli unistusest –rikastada maailma maitsete varasalve Mantua piirkonna meeliülendavate toodetega.
Kui ettevõtte algusaastatel keskendus signore Mengazzoli enamjaolt meresoola, õunasiidri äädika ja veinide tootmisele ning tarnimisele, siis noorema põlve tulekuga firmasse tõusis viimane taevastesse sfääridesse. Laiendades tootmist palsami- ja teiste maitseküllaste äädikateni, sillutas see tee Mengazzoli perefirma jaoks, tõustes tõeliseks täheks gurmaanide seas. Nende tooteid hinnatakse mäekõrguselt juba aastakümneid, nii Michelini tärniga pärjatud restoranides kui ka tipp- ja kodukokkade seas.
Mengazzoli tooted sobivad oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanäolise intensiivse maitsenüansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mängeldes erinevate aromaatsete ürtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate köögiviljade juures. Suurepärased kaaslased salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobivad rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ning puljongeid.
Nonno Andrea
Nonno Andrea on Treviso maalilisel tasandikul, mäslevate jõgede ja Alpide vahel toimetav läbi ja lõhki orgaaniline pereettevõte. Nonno Andrea sai loodud austusest ja armastusest Maa, looduse ja ta ehedate andide ja maitsete vastu. Neid tõstab esile teiste agraarettevõtete seast täiesti ainulaadne ellusuhtumise filosoofia ja mõtteviis põlluharimisest.
Nonno Andrea tooted on pärjatud “Loodusliku mitmekesisuse toetaja” sertifikaadiga, mis toetab tava- ja mikroorganismide viljelemist ja kasvu ettevõtte põllumaadel. Ökosüsteemi tasakaalustamiseks on istutatud erilisi hekipõõsastikke, ehitatud pesakaste ja isegi varjendeid putukatele, mis tõstavad toodete väärtust juba eos, suurendades õhu, vee ja pinnase kvaliteeti.
Selle peensusteni lihvitud lähenemisega on saavutatud väärtuste haripunkt, mis peegeldub ka kvaliteedimärkidega pärjatud Nonno Andrea orgaanilistes talutoodetes. See on elustiil, kus ümbritsetud loodusest ja ta väekatest liitlastest kombineeritakse iidseid teadmisi tänapäeva innovatiivsete metoodikatega.
Värvilised ja looduslikud ketšupid- kastmed on valmistatud erinevatest orgaanilistest aiasaadustest, kus on saavutatud harmoonia erinevate vürtside, aromaatsete ürtide ja juurviljade vahel. Ketšupid-kastmed on valmistatud madalal temperatuuril õhukindlalt suletud ahjus, kus küpsemise lõppedes jahutatakse neid kiiresti, et tugevdada loomulike värvide esiletulekut.
Nonno Andrea ketšupitel- kastmetel on iseloomulikud puhtad maitsed mis teeb neist mõnusad ja kerged lisandid täiustamaks erinevaid roogi. Eriti hästi sobivad nad grillitud lihade, kalade ja köögiviljade kaaslasteks.
Russo
Hävingust ja tulest sündinud ühed maailma viljakamad oliiviõli istandused Etna külje all andsid tõuke üle poole sajandi tagasi Giuseppe Rossole realiseerida oma elukestev unistus – rikastada oma linna tänaseks Monte Etna DOP ja IGP Siciliy kvaliteedimärkidega pärjatud oliiviõliga.
Olles põldude vahel talupidamises üles kasvanud, otsustas ta 1950. aastal rajada väikese oliiviõli tehase Belpassa väikelinna ajaloolisesse keskusese. Sellega täitis ta oma unistuse, muutes oma viljaka maa viljad, Nocellara oliivid, tänaseks maailmas tuntust kogunud kvaliteetseks oliiviõliks.
Lõhnalt vibrantne ja aromaatne ja olemuselt kristallselge Rosso oliiviõli sobib oivaliselt köögiviljade, salatite, kalatoitude ja lihaga.