Avaleht » Pood » Kinkekarp: Zamarra I.G.P Sicily külmpressitud oliiviõli BIO 🍃250ml, Mengazzoli Gabernet I.G.T. veiniäädikas 500ml, Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico250ml
Soodus!

Kinkekarp: Zamarra I.G.P Sicily külmpressitud oliiviõli BIO 🍃250ml, Mengazzoli Gabernet I.G.T. veiniäädikas 500ml, Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico250ml

Original price was: €90.00.Current price is: €76.50.

Kinkekarp sisaldab:
Zamarra I.G.P Sicily külmpressitud oliiviõli BIO 🍃
Mengazzoli Gabernet I.G.T. veiniäädikas
Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Luuletusega kaart
Kinkekarp kaunistusega ja paelaga

Zamarra I.G.P Sicily külmpressitud oliiviõli BIO 🍃
Hinnatud koosluse Belice Nocellara ja Etna Nocellara oliivide segu. Keskmise tugevusega puuviljasus, rohelise tomati ja artišoki nootidega.
Oma harmoonilise ja tasakaalustatud mõru ja vürtsika püsiva maitsega, rohelise tomati ja metsikute umbrohtude aroomiga sobib suurepäraselt salatite, köögiviljade ja grillitud liha juurde.
KATEGOORIA: IGP Sicily Line
MÄRGID: bio, igp sicilia, olio extra vergine

Mengazzoli Gabernet I.G.T. veiniäädikas
Cabernet Sauvignon TreVenezie veiniäädikas, valmistatud samanimelisest veinist,  on nagu vedel samet või siid. Peen ning küps, värskete viinamarjade nootidega ja rikkalike aroomidega tasakaalustatud toode. Sobib hästi artišokkidele salatitele, samuti roogadele millele on lisatud pähkleid. Toiduvalmistamisprotsessis sobib see toode suurepäraselt punase liha, ulukiliha, grill-liha ja šokolaadipõhiste roogade valmistamiseks

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja märkimisväärselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja värvuselt tume, mis teeb temast väga lummava ja meeldejääva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanäolise intensiivse maitsenüansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mängeldes erinevate aromaatsete ürtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate köögiviljade juures. Suurepärane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

Zamarra I.G.P Sicily külmpressitud oliiviõli BIO 🍃
Hinnatud koosluse Belice Nocellara ja Etna Nocellara oliivide segu. Keskmise tugevusega puuviljasus, rohelise tomati ja artišoki nootidega.
Oma harmoonilise ja tasakaalustatud mõru ja vürtsika püsiva maitsega, rohelise tomati ja metsikute umbrohtude aroomiga sobib suurepäraselt salatite, köögiviljade ja grillitud liha juurde.
KATEGOORIA: IGP Sicily Line
MÄRGID: bio, igp sicilia, olio extra vergine

Mengazzoli Gabernet I.G.T. veiniäädikas
Cabernet Sauvignon TreVenezie veiniäädikas, valmistatud samanimelisest veinist,  on nagu vedel samet või siid. Peen ning küps, värskete viinamarjade nootidega ja rikkalike aroomidega tasakaalustatud toode. Sobib hästi artišokkidele salatitele, samuti roogadele millele on lisatud pähkleid. Toiduvalmistamisprotsessis sobib see toode suurepäraselt punase liha, ulukiliha, grill-liha ja šokolaadipõhiste roogade valmistamiseks

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja märkimisväärselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja värvuselt tume, mis teeb temast väga lummava ja meeldejääva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanäolise intensiivse maitsenüansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mängeldes erinevate aromaatsete ürtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate köögiviljade juures. Suurepärane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

 

Bränd

Mengazzoli

Nagu lugematute ettevõtetega, sai Mengazzoli lugu alguse ühest pealtnäha lihtsast ideest ja unelmast. Tänaseks pea pool sajandit vana ja lugematute auhindade pärjatud pereettevõte sai tõuke Giorgio Mengazzoli unistusest rikastada maailma maitsete varasalve Mantua piirkonna meeliülendavate toodetega.

Kui ettevõtte algusaastatel keskendus signore Mengazzoli enamjaolt meresoola, õunasiidri äädika ja veinide tootmisele ning tarnimisele, siis noorema põlve tulekuga firmasse tõusis viimane taevastesse sfääridesse. Laiendades tootmist palsami- ja teiste maitseküllaste äädikateni, sillutas see tee Mengazzoli perefirma jaoks, tõustes tõeliseks täheks gurmaanide seas. Nende tooteid hinnatakse mäekõrguselt juba aastakümneid, nii Michelini tärniga pärjatud restoranides kui ka tipp- ja kodukokkade seas.

Mengazzoli tooted sobivad oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanäolise intensiivse maitsenüansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mängeldes erinevate aromaatsete ürtide ja liharoogade, maitsvate  ja mahlakate köögiviljade juures. Suurepärased kaaslased salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobivad rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ning puljongeid.

Russo

Hävingust ja tulest sündinud ühed maailma viljakamad oliiviõli istandused Etna külje all andsid tõuke üle poole sajandi tagasi Giuseppe Rossole realiseerida oma elukestev unistus – rikastada oma linna tänaseks Monte Etna DOP ja IGP Siciliy kvaliteedimärkidega pärjatud oliiviõliga.

Olles põldude vahel talupidamises üles kasvanud, otsustas ta 1950. aastal rajada väikese oliiviõli tehase Belpassa väikelinna ajaloolisesse keskusese. Sellega täitis ta oma unistuse, muutes oma viljaka maa viljad, Nocellara oliivid, tänaseks maailmas tuntust kogunud kvaliteetseks oliiviõliks.

Lõhnalt vibrantne ja aromaatne ja olemuselt kristallselge Rosso oliiviõli sobib oivaliselt köögiviljade, salatite, kalatoitude ja lihaga.

Shopping Cart
Scroll to Top