Avaleht Ā» Pood Ā» Kinkekarp: Zamarra IGP Sicily BIO šŸƒ500ml, Le Chiusure kĆ¼lmpressitud oliiviƵli BIOšŸƒ500ml, Mengazzoli Modena I.G.P. Senso balsamico 250ml
Soodus!

Kinkekarp: Zamarra IGP Sicily BIO šŸƒ500ml, Le Chiusure kĆ¼lmpressitud oliiviƵli BIOšŸƒ500ml, Mengazzoli Modena I.G.P. Senso balsamico 250ml

90.10

Kinkekarp sisaldab:
OliiviƵli Zamarra IGP Sicily BIOšŸƒ500ml
Le Chiusure kĆ¼lmpressitud oliiviƵli BIOšŸƒ500ml

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico 250ml
Luuletusega kaart
Kinkekarp paelaga

OliiviƵli Zamarra IGP Sicily BIOšŸƒ
Hinnatud koosluse Belice Nocellara ja Etna Nocellara oliivide segu. Ā Keskmise tugevusega puuviljasus, rohelise tomati ja artiÅ”oki nootidega.Ā Oma harmoonilise ja tasakaalustatud mƵru ja vĆ¼rtsika pĆ¼siva maitsega, rohelise tomati ja metsikute umbrohtude aroomiga sobib suurepƤraselt salatite, kƶƶgiviljade ja grillitud liha juurde.

Le Chiusure kĆ¼lmpressitud oliiviƵli BIOšŸƒ
TƵelise Garda maastiku sĆ¼mboli ja traditsioonide jƤlgijatena, on Le Chiusure varasalves ka ligi kolmsada Ƶlipuud, millest valmistatakse kƵrgkvaliteedilist neitsioliiviƵli Casaliva, Leccino ja Pendolino sortidest. KƵrgema jƤrgu oliiviƵli, mille iseloomujoonteks on erakordne kergus, Ƶrn puuviljane ning meeldiv pikantne mekk. SuurepƤrane abimees seedekulgla talitlusel.
Parim kaaslane kalaroogade, salatite ja kƶƶgiviljade juures.
MƄRGID: bio, olio extra vergine, superiore.

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja mƤrkimisvƤƤrselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja vƤrvuselt tume, mis teeb temast vƤga lummava ja meeldejƤƤva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanƤolise intensiivse maitsenĆ¼ansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mƤngeldes erinevate aromaatsete Ć¼rtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate kƶƶgiviljade juures. SuurepƤrane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

 

OliiviƵli Zamarra IGP Sicily BIOšŸƒ
Hinnatud koosluse Belice Nocellara ja Etna Nocellara oliivide segu. Ā Keskmise tugevusega puuviljasus, rohelise tomati ja artiÅ”oki nootidega.Ā Oma harmoonilise ja tasakaalustatud mƵru ja vĆ¼rtsika pĆ¼siva maitsega, rohelise tomati ja metsikute umbrohtude aroomiga sobib suurepƤraselt salatite, kƶƶgiviljade ja grillitud liha juurde.

Le Chiusure kĆ¼lmpressitud oliiviƵli BIOšŸƒ
TƵelise Garda maastiku sĆ¼mboli ja traditsioonide jƤlgijatena, on Le Chiusure varasalves ka ligi kolmsada Ƶlipuud, millest valmistatakse kƵrgkvaliteedilist neitsioliiviƵli Casaliva, Leccino ja Pendolino sortidest. KƵrgema jƤrgu oliiviƵli, mille iseloomujoonteks on erakordne kergus, Ƶrn puuviljane ning meeldiv pikantne mekk. SuurepƤrane abimees seedekulgla talitlusel.
Parim kaaslane kalaroogade, salatite ja kƶƶgiviljade juures.
MƄRGID: bio, olio extra vergine, superiore.

Mengazzoli I.G.P. Senso balsamico
Tihe ja mƤrkimisvƤƤrselt kompleksse maitsenoodiga viskoosne balsamico. Intensiivne ja vƤrvuselt tume, mis teeb temast vƤga lummava ja meeldejƤƤva toote.
Sobib oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanƤolise intensiivse maitsenĆ¼ansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mƤngeldes erinevate aromaatsete Ć¼rtide ja liharoogade, maitsvate ja mahlakate kƶƶgiviljade juures. SuurepƤrane kaaslane salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobiv rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ja puljongeid.

Ā 

 

BrƤnd

Le Chiusure

Le Chiusure veinimaja asub kiviviske kaugusel maalilisest Garda jƤrvest, mille pƤikesest paitatud nƵlvadel on sealne pererahvas valmistanud suupƤraseid veine ja hƵrkjast oliiviƵli juba enam kui kolm kĆ¼mnendit. Veinimaja asub keskaegse kalurikĆ¼la maalilises sĆ¼dames, mida Ć¼mbritsevad mineraalide rikkad ValtĆ©nesi nƵlvad.Ā MƤeseljakutele on istutatud neljale hektarile viinapuid ja kahele Ƶlipuid, millest toodetakse iga aasta vaid alla 25 000 pudeli veini ning alla 1000 pudeli oliiviƵli.Ā LƤhtudes pedantlikust kvaliteedist ja eksklusiivsusest, hoiab pererahvas au sees traditsioonilist lƤhenemist ƶnoloogiale ja oliiviƵli valmistamisele, olles otsustanud jƤtta valemist vƤlja keemilised vƤetised ja herbitsiidid.Ā Le Chiusure veinid on sommeljeede ja veiniarmastajate seas hinnatud kƵrgelt Ć¼le ilma tƤnu tƤidlastele maitsetele ja maalƤhedusele valmistamisprotsessil. Le Chiusure veinimaja toodab tƤna nelja erinevat veini ā€“ kahte roosat, kahte punast, milledest veinimaja ood Malborgetto`t toodetakse vaid Ć¼le 4000 pudeli aastas, ning elegantest roosat Roseti`t vaid valitud aastatel.

Mengazzoli

Nagu lugematute ettevƵtetega, sai Mengazzoli lugu alguse Ć¼hest pealtnƤha lihtsast ideest ja unelmast. TƤnaseks pea pool sajandit vana ja lugematute auhindade pƤrjatud pereettevƵte sai tƵuke Giorgio Mengazzoli unistusest ā€“rikastada maailma maitsete varasalve Mantua piirkonna meeliĆ¼lendavate toodetega.

Kui ettevƵtte algusaastatel keskendus signore Mengazzoli enamjaolt meresoola, Ƶunasiidri ƤƤdika ja veinide tootmisele ning tarnimisele, siis noorema pƵlve tulekuga firmasse tƵusis viimane taevastesse sfƤƤridesse. Laiendades tootmist palsami- ja teiste maitsekĆ¼llaste ƤƤdikateni, sillutas see tee Mengazzoli perefirma jaoks, tƵustes tƵeliseks tƤheks gurmaanide seas. Nende tooteid hinnatakse mƤekƵrguselt juba aastakĆ¼mneid, nii Michelini tƤrniga pƤrjatud restoranides kui ka tipp- ja kodukokkade seas.

Mengazzoli tooted sobivad oivaliselt rikastamaks retsepte, lisades tugeva ja omanƤolise intensiivse maitsenĆ¼ansi. Eriti tugevalt tulevad maitsed esile mƤngeldes erinevate aromaatsete Ć¼rtide ja liharoogade, maitsvateĀ  ja mahlakate kƶƶgiviljade juures. SuurepƤrased kaaslased salatite ja bruchettade ning chiabiatta juurde, samuti igati sobivad rikastamaks liha- ja seemnerikkaid suppe ning puljongeid.

Russo

HƤvingust ja tulest sĆ¼ndinud Ć¼hed maailma viljakamad oliiviƵli istandused Etna kĆ¼lje all andsid tƵuke Ć¼le poole sajandi tagasi Giuseppe Rossole realiseerida oma elukestev unistus ā€“ rikastada oma linna tƤnaseks Monte Etna DOP ja IGP Siciliy kvaliteedimƤrkidega pƤrjatud oliiviƵliga.

Olles pƵldude vahelĀ talupidamises Ć¼les kasvanud, otsustas ta 1950. aastal rajada vƤikese oliiviƵli tehaseĀ Belpassa vƤikelinna ajaloolisesse keskusese. Sellega tƤitis ta oma unistuse, muutesĀ oma viljaka maa viljad, Nocellara oliivid, tƤnaseks maailmas tuntust kogunudĀ kvaliteetseks oliiviƵliks.

LƵhnalt vibrantne ja aromaatne ja olemuselt kristallselge Rosso oliiviƵli sobib oivaliselt kƶƶgiviljade, salatite, kalatoitude ja lihaga.

Shopping Cart
Scroll to Top